lauantai 11. helmikuuta 2012

FELIX ETSII VIELÄ KOTIA!

Felix etsii itselleen ihmistä/perhettä, jolla on halua ja innostusta harrastaa hänen kanssaan jotakin, missä hänen luontaisista ominaisuuksistaan on iloa ja hyötyä ja hänen vieteistään ei muodostu omistajalleen rasite. Kuten kaikki pennut Felix tarvitsee sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta :) Pojasta tulee fyysisestikin vahva, joten Felixin ihmisellä olisi hyvä olla auktoriteettia ja tervettä maalaisjärkeä.

Felix on luonteeltaan rohkea, taistelutahtoinen, utelias ja aktiivinen. Hän on kiinnostunut ihmisten menemisistä ja puuhasteluista ja seuraa luontaisesti mukana ja on erittäin ahne. Felix lähtee herkästi haukkua paukuttamaan turhautuessaan, eli jos ruoka ei tule riittävän pian eteen, kissa on liian korkealla tai jos muut koirat tai ihmiset eivät lähde leikkimään kun Felix tahtoo. Felix on vieraissa tilanteissa ja paikoissa avoin ja sopeutuvainen ja osaa myös rauhoittua, hermorakenne tuntuisi olevan hyvä.

Rakenteeltaan Felix on vahva ja hänellä on suorat, voimakkaat liikkeet ja ulottuvat askeleet, eli liikkuu mielestäni todella hyvin. Tämän ikäisestä pennusta ei tietenkään voi ennustaa mitä siitä aikuisena tulee, ja tässä yhdistelmässä on kokoriski olemassa. Kuitenkin toivoisin, että Felix tulisi maltillisessa määrin esiin myös näyttelykehässä :)

Toivon Felixin löytävän oman paikkansa mahdollisimman pian, mutta en kuitenkaan myy häntä pelkäksi lenkkikaveriksi. Jos sinulla on paikka auki tällaiselle pennulle, niin ota rohkeasti yhteyttä puhelimella soittamalla 0400-988 065. Sähköpostia ei kannata lähettää, vaikka luenkin sähköpostini joskus, tekstiviesteistä puhumattakaan :D

Ei kommentteja: